OLA Jewelry of het vernieuwende concept en pure design van 3D geprinte juwelen

3D geprinte juwelen

OLA is een vernieuwend juwelenlabel dat elementen van modern en minimalistisch design samenbrengt. Elk OLA juweel wordt geproduceerd door de meest gesofisticeerde 3D-printtechnologieën, waardoor bijzondere vormen ontstaan en het gebruik van innovatieve materialen mogelijk wordt. Elk ontwerp start met een idee, een tekening die wordt omgezet naar een computerbestand dat aan een reis door de 3D-printer begint. Elk OLA juweel is verkrijgbaar in gekleurd nylon en zilver en goud staal.
Ontwerpster Ina Suffeleers haalt haar inspiratie uit moderne architectuur, pure vormen en kunststromingen uit de 20e eeuw zoals Bauhaus en De Stijl. Ina startte haar professioneel leven als marketeer in de technologiesector. In 2013 koos ze voor juweelontwerp en lanceerde OLA Jewelry.

De productfotografie opdracht die ik kreeg toegewezen, was best een uitdaging want Ina staat er op dat kleur en structuur in de foto 100% overeenkomen met haar juweel. uiteraard moet de achtergrond zuiver wit zijn. Hier ziet u een aantal voorbeelden van deze shoot, maar kijk zeker ook eens op de website www.olajewelry.com , best een verrassend design.

Productfotografie juwelen
Ola jewelry
3d geprinte juwelen