Personal presence coach Geraldine Huybrechts

donderdag, maart 17, 2022 - 11:21
Personal presence coach Geraldine Huybrechts

Voor deze opdracht kreeg ik de vraag om video testimonials op te nemen tijdens de live dag van een personal branding/zichtbaarheidstraject “Light Your Fire”.

Tijdens deze afsluitdag kwamen de deelnemers samen om te verbinden en werd nog een stuk rond personal branding aangereikt.
Personal presence coach Geraldine Huybrechts deelt wat personal branding betekent.(Meer weten https://shineyoursoulacademy.be/ )

“Personal branding is de manier hoe jij je onderscheidt van iemand anders en dit gaat om uiteenlopende ingrediënten die je samenbrengt. De manier hoe je communiceert, welke energie je uitstraalt, je visuele identiteit, de boodschap die je vertelt. Personal branding is zeer breed. Daarnaast is het ook van essentieel belang om vanuit jezelf, authentiek en inspirerend je uit te drukken. En laat dit net een uitdaging zijn bij zovele ondernemers die zich gemakkelijk gaan vergelijken of zich kleiner maken. Personal branding & presence is een groeiproces.”

In de namiddag kregen de deelnemers de kans om een testimonial voor mijn camera te delen.
Doel hiervan is win-win:

  • De deelnemers zetten een stapje uit hun comfort zone en leren te spreken voor een camera en dit zonder script. Het geeft een boost aan zelfvertrouwen om ontspannen te spreken en wakkert hun innerlijk vuur aan om zelf meer video’s op te nemen.
  • Video testimonials zijn een krachtige tool om je social proof te ondersteunen. De diensten en uitstraling van Geraldine worden bekrachtigd dankzij professionele video’s. En deze video’s kunnen op verschillende manieren worden ingezet, onder meer om een volgend traject te promoten.

Het belang van video marketing mag niet onderschat worden om je online zichtbaarheid kwalitatief te versterken.

Bekijk hier de video