Trappist® Tribute

dinsdag, november 26, 2019 - 09:15
De Kloostergang - Aarschot

Van Trappist® Tribute kreeg ik de opdracht om hun uitgebreid productengamma voor hun e-shop te fotograferen. Het zijn allemaal producten die gerelateerd zijn aan trappistenabdijen. Hun internationaal project is even opmerkelijk als uniek.

Het verhaal van Trappist® Tribute begint met een kleine wereldreis. Een avontuur. Twee boezemvrienden, Kenny en Koen, trekken van abdij naar abdij en kloppen aan op de deur van de cisterciënzers. Ze worden met open armen ontvangen. Ze leren de monniken kennen. Voeren diepe gesprekken en raken steeds meer onder de indruk van de authentieke levenswijze en inspirerende levenswijsheid van de trappisten. 
Het vertrouwen is wederzijds. Kenny en Koen broeden een project uit dat aansluit bij de eerlijke filosofie van de monniken. Ze krijgen voor Trappist® Tribute de openlijke steun van de trappistenabdijen en de Internationale Vereniging Trappist (IVT). Een unicum.
Die ervaring willen ze delen. Via de producten die de monniken produceren en waarmee ze in hun eigen levensonderhoud voorzien en goede doelen steunen. En door het verhaal te vertellen dat verbonden is aan de orde, de abdijen, de bieren, de kazen, de wijnen, de likeuren, het vlees... Want trappist is zoveel meer dan een bier.

Neem je tijd voor een hemelse ervaring. Wees gegroet in De Kloostergang te Aarschot.

De Kloostergang / By Trappist® Tribute
Diestsestraat 7 - 3200 Aarschot
https://www.trappist-tribute.be