Bedrijfsvideo-Hugo-Delvaux-2.jpg

Korte bedrijfsvideo's nú binnen het bereik van iedere KMO!

 

Video is hot

De nadruk ligt nog op bedrijfsfotografie maar er is meer en meer vraag naar kleine korte, dynamische en betaalbare bedrijfsfilmpjes die men op de website of op social media kan plaatsen. 

Het gaat uiteraard niet om grote videoproducties maar om kleine korte maar heel kwalitatieve bedrijfsfilmpjes van enkele minuten die nu binnen de vraag en de budgetmogelijkheden van iedere kmo komen te liggen.

Ook op social media ziet men video’s boomen. Door het brede bereik is de impact er van groot. Facebook bevoordeelt video’s in zijn newsfeed. Ook Google doet dit in zijn ranking. Op Instagram zijn het korte filmpjes van 15 seconden, dat is heel kort maar voldoende om heel snel tot de kern van de zaak te komen.

 Video kan je gebruiken voor

 • een korte voorstelling van u
 • w bedrijf
 • een lancering van een nieuwe collectie of product;
 • testimonials van klanten;
 • het tonen een unieke eigenschap van uw product
 • het aankondigen van een marketing actie
 • quotes van collega’s;

Laat uzelf zien!

Mensen werken graag met mensen en daarom is het belangrijk om u te laten zien, als professioneel, betrouwbaar en aangenaam in de omgang.

Uw passie voor uw product of uw dienst, dat heeft impact op de toeschouwer.

Video geeft u de mogelijkheid dat uw klant een eerste face2face kennismaking met u maakt. Alvorens een klant met uw bedrijf in contact komt gaat hij meestal eerst Googelen, of op FB en op je website kijken. En daar vindt hij dan uw video, waardoor hij zich persoonlijk aangesproken voelt.

Wat met de prijs?

De prijs van een bedrijfsfilm wordt grotendeels bepaald door de duur van de opnames; hoe minder opnametijd, hoe minder montage er nodig is, hoe lager de prijs zal zijn.
Belangrijk is ook dat we uw video monteren met rechtenvrije muziek, wat een behoorlijk verschil maakt in uw budget.
De muziek die we voor u opzoeken wordt in test voorgemonteerd. Keurt u de muziek goed, dan betaalt u een klein bedrag om in orde te zijn met de licentie (€ 50 voor een single). 

Professionele videokwaliteit

Opnamen gebeuren in 4K wat een fantastische full HD kwaliteit oplevert in het eindresultaat.

Logo animatie

Iedere video wordt voorzien van een begin en einde met een animatie van uw logo en uw bedrijfsgegevens.

Klankkwaliteit

De audiokwaliteit is erg belangrijk, daarom gebruik ik alleen maar Sennheiser (draadloze dasspeld & interview) microfoons.

Oei, ik ben geen goede spreker?

Maar denkt u geen goede spreker te zijn (wat meestal met een paar tips goed lukt) of doet u het toch liever niet? Geen probleem, dan gebruiken we een professionele voice-over. Voice-over is het inspreken van een tekst door een andere persoon. Deze stem wordt dan samen met de muziek gemonteerd, wat een professioneel cachet geeft aan uw video.

Wist u dat online video u heel wat voordelen biedt voor uw bedrijf?

 • Het verhoogt uw visibiliteit
 • Het versterkt identiteit en dynamiek  
 • Het heeft een grotere impact op de toeschouwer  
 • En vooral het gebruik van video wordt door Google beloont met een betere vindbaarheid